Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Het onderhoud is uiterst eenvoudig. Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

 

Er wordt tot in de kleinste details rekening gehouden met de variëteit aan smaken, wensen, voorkeuren en behoeften van de klant.

 

In samenspraak met klanten optimaliseert RKT haar rolluiken continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elk rolluik is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle RKT rolluiken een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid. Naast 100% service geeft RKT u volledige garantie.

 

Rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met de klant gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. De wensen en de smaak van de klant blijven in dit alles centraal staan. De RKT rolluiken zijn in verschillende soorten, materialen en maten te verkrijgen en zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.